pozdrawiam
single tricks videos
- Wojciech Popow
- Circle Kicker
single tricks videos
im looking for sites with single tricks from all adds.. but most wanted are that from 1 to 4
pozdrawiam
pozdrawiam
- Wojciech Popow
- Circle Kicker
człowiek nie załamuj mnie
jesteś z wrocka gdzie gra duzo ludzi wiec jak masz za wolny internet to sie z nim spotkaj. a pozatym na naszym forum sa linki do stron z trikami i weź nie zakładaj wszedzie niepotrzebnych tematów
.....::::::Life is good, Footbag is better:::::.....
Mateusz ROBIN Janicki
I eat footbag, I sleep footbag, I breathe footbag, I'm not mad, I'm just passionate
Mateusz ROBIN Janicki
I eat footbag, I sleep footbag, I breathe footbag, I'm not mad, I'm just passionate
- Wojciech Popow
- Circle Kicker
stary! nie wiem o co Ci chodzi
1. nie zakladam ciagle niepotrzebnych tematow.. nie wiem gdzie Ty inny widziales
2. to nasze forum jest takie wspaniale.. raz dzialka raz niedziala to nawet tam nie wchodze
3. a jak mam wolny czas to ide pokopac z kolesiami z wrocka
4. poza tym nie zawsze moge, bo trego wolnego czasu za duzo nie mam a zeby sie z nimi spotkac musze troche jechac banem, alebo dwoma a czasem sam mam ocheote porozkminiac jakies tricki i je sobie przeanalizwoac
wiec nie wiem o co Ci biega! :/
1. nie zakladam ciagle niepotrzebnych tematow.. nie wiem gdzie Ty inny widziales
2. to nasze forum jest takie wspaniale.. raz dzialka raz niedziala to nawet tam nie wchodze
3. a jak mam wolny czas to ide pokopac z kolesiami z wrocka
4. poza tym nie zawsze moge, bo trego wolnego czasu za duzo nie mam a zeby sie z nimi spotkac musze troche jechac banem, alebo dwoma a czasem sam mam ocheote porozkminiac jakies tricki i je sobie przeanalizwoac
wiec nie wiem o co Ci biega! :/
- Wojciech Popow
- Circle Kicker
- freestyler4life
- BSOS Beast